Απόψε: Τα Κίτρινα Ποδήλατα ζωντανά στο Remedy
Music

Απόψε: Τα Κίτρινα Ποδήλατα ζωντανά στο Remedy

Τα Κίτρινα ποδήλατα/Kitrina podilata κλείνουν τον ηλεκτρικό κύκλο των εμφανίσεών τους το 2016 σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Νέο Ηράκλειο τοRemedy Live Club τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου!

Το γνωστό για τις εντυπωσιακές live-παραγωγές αλλά και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία συγκρότημα έχοντας στις αποσκευές του τις τέσσερις πολύ επιτυχημένες οπτικοακουστικές εμφανίσεις του στον Πειραιά και έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το δέυτερο μέρος της μοναδικής τριλογίας τους «The orchestra project Vol2» παρουσιάζει ένα δυνατό full band πρόγραμμα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε! Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς σε μια αξέχαστη βραδιά θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες κι αγαπημένες τους επιτυχίες.

Θα ακούσουμε γνωστά αγαπημένα δικά τους τραγούδια όπως τα «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Θα πάρω φόρα», «Να σε δω να γελάς», «Μη μ’ αγγίζεις», «Ακόμα μια ζωή» αλλά και των φίλων τους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν τραγουδήσει σε διάφορες πόλεις και φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου, παρέα!

Έχοντας στο ενεργητικό αμέτρητες εμφανίσεις και συμμετοχές (η μοναδική συνεργασία με τον Πάνο Κατσιμίχα τα τελευταία χρόνια), έχοντας μεγάλη προσωπική δισκογραφία, με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους μεταδίδουν στη δύσκολη αυτή εποχή αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια και ισχυρά μηνύματα. Κόντρα στους δύσκολους καιρούς με χαμόγελο και δυνατή μουσική!

Είναι πολλοί οι λόγοι που θα μας φέρουν στο Remedy live club τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου! Είναι η στιγμή που οι παρέες συναντιούνται, είναι η στιγμή που τα όμορφα τραγούδια μας ενώνουν και μας κάνουν να ονειρευόμαστε, είναι τα Κίτρινα Ποδήλατα που κάνουν άλλη μια στάση για ένα βράδυ στο Νέο Ηράκλειο για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Μαζί τους οι μουσικοί – συνεργάτες:
Γιώργος Ράλλης – Τύμπανα
Κώστας Ξηρογιάννης – Ηλεκτρικό Μπάσο
Θεοδόσης Χαρακόπης – Υπεύθυνος Ήχου

Είσοδος 10€ μαζί με ποτό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: