Η σύζυγος του Tom Araya ανέλαβε την... ευθύνη για το reunion των Slayer
Music

Η σύζυγος του Tom Araya ανέλαβε την… ευθύνη για το reunion των Slayer

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό ότι οι Slayer επιστρέφουν στη σκηνή, πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους περιοδεία, για δύο εμφανίσεις σε φεστιβάλ της Αμερικής, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να δώσουν κι άλλες συναυλίες.

Και ενώ ξέραμε ότι αποκλειστικός υπεύθυνος, για την αυλαία που έριξε το συγκρότημα πριν από μερικά χρόνια, ήταν ο Tom Araya, η σύζυγος του, Sandra, φρόντισε μέσω των Socal Media, να μας το υπενθυμίσει τονίζοντας ότι χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό το reunion.

«Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι για τα trolls. Ο Tom είχε αποφασίσει ότι θα σταματήσει να παίζει. Τον… παρενοχλούσα για πάνω από ένα χρόνο. Επιτέλους συμφώνησε. Το μεταφέραμε στην καταπληκτική ομάδα μάνατζερ των Slayer και εκείνοι έκαναν τα υπόλοιπα.

Ναι, χωρίς τον Tom δεν θα μπορούσε να συμβεί. Χωρίς εμένα να τον… ενοχλώ δεν θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά συνεχίστε με το δράμα σας. Εγώ προσωπικά, θα απολαύσω μερικές συναυλίες και είμαι ευγνώμων που αγαπάει εμένα και τους οπαδούς τόσο για να το κάνει».

Μπράβο στη Sandra λοιπόν, που έπεισε τον Tom Araya και να προσθέσουμε ότι είναι γνωστή για τα ρατσιστικά και γεμάτα θεωρίες συνομωσίας ποστ της στα social media, έτσι δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση ο τόνος και το ύφος της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.