Συνέλαβαν πρώην μέλος των Mr. Bungle για τη δολοφονία της συντρόφου του
Music

Συνέλαβαν πρώην μέλος των Mr. Bungle για τη δολοφονία της συντρόφου του

H αστυνομία της Capitola στην Καλιφόρνια, συνέλαβε την Τρίτη τον 54χρονο,  Theobald “Theo” Brooks Lengyel, με την κατηγορία της δολοφονίας της 61χρονης συντρόφου του.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι η Alice Kamakaokalani εθεάθη για τελευταία φορά στις 3 Δεκεμβρίου, έτσι το αστυνομικό τμήμα Capitola, σε συνεργασία με τις αρχές του El Cerrito, ξεκίνησαν έρευνα για την εξαφάνισή της, στις 12 Δεκεμβρίου.

Καθώς προχωρούσε η έρευνα, όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι είναι πολύ πιθανή η εγκληματική ενέργεια κάτι που οδήγησε αμέσως στον χαρακτηρισμό του Lengyel ως υπόπτου αφού δεν έδειξε διάθεση για συνεργασία στον εντοπισμό της αγνοούμενης.

Η έρευνα οδήγησε τους ερευνητές να ανακαλύψουν ανθρώπινα λείψανα σε μια δασώδη περιοχή εντός του περιφερειακού πάρκου Tilden στο Μπέρκλεϋ. Η ταυτοποίηση των ανθρώπινων λειψάνων εκκρεμεί με την επιβεβαίωση DNA από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Contra Costa.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μέχρι το 2017, όμως είχαν πάρει διαζύγιο μετά τις καταγγελίες τότε της Kamakaokalani για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Lengyel ήταν ιδρυτικό μέλος των Mr. Bungle του Mike Patton και έπαιζε σαξόφωνο, πλήκτρα και κλαρινέτο από το 1986 μέχρι και το Disco Volante του 1995.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.