Η συναυλία των Rammstein μεταφέρεται μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο
Music

Η συναυλία των Rammstein μεταφέρεται μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ από τα μέσα Απριλίου και μετά, που άναψε ο πρωθυπουργός με τη δήλωση του πριν μερικές ημέρες, έφερε εξελίξεις και με τη συναυλία των Rammstein που μεταφέρεται πλέον μέσα στο γήπεδο!

Όλες οι λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της εταιρείας που ακολουθεί.

DUE TO PUBLIC DEMAND η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 θα μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο με σκοπό να ζήσουμε μια once in a lifetime experience με οικοδεσπότες τους Γερμανούς super–stars.

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία.

Μετά τη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι τα μέσα Απριλίου το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουμε ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

H προπώληση συνεχίζεται στο ticketmaster.gr

Πληροφορίες Εισιτηρίων

* Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

** Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) ισχύουν κανονικά για το νέο venue και αντιστοιχούν στην PL2 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

*** Τα εισιτήρια της Standing (PL3) κατηγορίας ισχύουν κανονικά για το νέο venue και αντιστοιχούν στην PL4 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους σε seated εισιτήριο  μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο [email protected] με θέμα «PL3-Θ3» ανάλογα με την Θύρα που επιθυμούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: