Τι συμβαίνει με τους Sleep Token; Η διαρροή προσωπικών δεδομένων και το σβήσιμο στο instagram
Music

Τι συμβαίνει με τους Sleep Token; Η διαρροή προσωπικών δεδομένων και το σβήσιμο στο instagram

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο των Sleep Token και μπορεί κάποια από αυτά να έχουν σχέση μεταξύ τους μπορεί να είναι τελείως άσχετα. Αρχικά είχαμε ακόμα μία απόδειξη για το πόσο τοξική μπορεί να γίνει η fanbase ενός συγκροτήματος, αφού είχαμε τη διαρροή του πιστοποιητικού γέννησης ενός μέλους και πιο συγκεκριμένα του μπασίστα που παρουσιάζεται απλά ως «ΙΙΙ».

Εκτός από αυτό, έγιναν διαθέσιμα online μέχρι τα στοιχεία του τόπου κατοικίας του, κάτι που οδήγησε τον μπασίστα να διαγράψει όλα τα προφίλ του στα social media.

Όπως καταλαβαίνετε, επικράτησε ένας μικρός χαμός, με τα subreddit που είναι αφιερωμένα στη μπάντα, να κλειδώνουν και να απαγορεύουν όλες τις αναφορές στο θέμα και στις ταυτότητες των μελών, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν ενθάρρυναν, αφού είναι γνωστή και καταγεγραμμένη η επιθυμία της μπάντας να διατηρήσει την ανωνυμία.

Την Τρίτη, είχαμε άλλο ένα επεισόδιο, αφού από τον λογαριασμό των Sleep Token στο Instagram αφαιρέθηκαν όλες οι δημοσιεύσεις και στο βιογραφικό μπήκε η φράση «Nothing Lasts Forever». Οι θεωρίες που κυκλοφορούν οι πολλές και δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά, που καλλιτέχνης η συγκρότημα κάνει τέτοια κίνηση στο instagram, αν και συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει ότι πλησιάζει κάτι καινούργιο.

Στην περίπτωση των Sleep Token, το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τον Μάιο και έχουν προγραμματισμένες πολλές συναυλίες μέσα στη χρονιά, αν και στην περίπτωση τους ποτέ δεν ξέρεις αφού όλες οι κυκλοφορίες τους έρχονται ξαφνικά. Μπορεί να είναι ένα EP ή κάποιο νέο τραγούδι.

Δεν νομίζουμε σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει κίνδυνος για τη συνέχεια τους ως συγκρότημα από το περιστατικό που αναφέραμε στην αρχή, παρά την ανησυχία που επικρατεί στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.