Συγκλονιστικό βίντεο για το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Linkin Park
Music

Συγκλονιστικό βίντεο για το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Linkin Park

Ξέραμε εδώ και μερικές μέρες ότι οι Linkin Park θα δώσουν στη δημοσιότητα ένα τραγούδι από τα sessions του One More Light, του τελευταίου άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πριν από τον θάνατο του Chester Bennington, αλλά δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να μας χτυπήσει σαν οδοστρωτήρας το βίντεο.

Και αυτό γιατί περιλαμβάνει πλάνα από τις ηχογραφήσεις του πριν από επτά χρόνια, αλλά και δείχνει τον Chester στο στούντιο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Και μας κάνει εντύπωση πως κράτησαν όλο αυτό το υλικό αδημοσίευτο εδώ και τόσο καιρό, αλλά και πως το Friendly Fire δεν ήταν στο One More Light αφού θα αποτελούσε ένα από τα καλύτερα τραγούδια του.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε παράλληλα την κυκλοφορία μίας συλλογής με single που θα έχει τίτλο Papercuts και κυκλοφορεί τον Απρίλιο, με 20 τραγούδια. Ανάμεσα τους είναι το Friendly Fire, αλλά και το Lost που κυκλοφόρησαν πέρυσι στην επέτειο του Meteora.

Δείτε το νέο βίντεο των Linkin Park: 

linkin park

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.