Σε streaming επιτέλους ένα από τα πιο σπάνια τραγούδια των Ghost
Music

Σε streaming επιτέλους ένα από τα πιο σπάνια τραγούδια των Ghost

To Zenith των Ghost είναι ένα τραγούδι που είχε μπει στη redux έκδοση του Meliora, αλλά δεν είχε γίνει ποτέ διαθέσιμο στις streaming υπηρεσίες. Όσοι έχετε εκείνη την κυκλοφορία στην κατοχή σας, προφανώς και το ξέρετε καλά, αλλά κάποιοι που ακούνε τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά μέσω spotify (ή άλλη υπηρεσία), δεν αποκλείεται να το ακούνε τώρα για πρώτη φορά.

Είναι μέρος μίας συλλογής με τίτλο 13 Commandments που περιέχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το Square Hammer, Dance Macabre και Mary on a Cross, αλλά δυστυχώς δεν περιέχει τρεις από τις διασκευές τους που επίσης δεν έχουν γίνει ποτέ διαθέσιμες για streaming. Τα Here Comes the Sun, It’s a Sin και Avalanche. To πρώτο είχε κυκλοφορήσει ως bonus track του Opus Eponymus στην Ιαπωνία και τα άλλα δύο ήταν στην special edition του Prequelle.

Ακούστε το Zenith των Ghost

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.