Στον «πάγο» οι Tenacious D μετά το αστείο του Kyle Gass για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ
Music

Στον «πάγο» οι Tenacious D μετά το αστείο του Kyle Gass για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

Ένα αστείο του Kyle Gass πάνω στη σκηνή την ώρα που εμφανίζονταν οι Tenacious D στην Αυστραλία, οδήγησε τον Jack Black στην απόφαση να ακυρώσει την περιοδεία του συγκροτήματος και να βάλει στον «πάγο» όλα τα μελλοντικά πλάνα τους.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος έσβηνε την τούρτα των γενεθλίων του και ως ευχή είπε στο μικρόφωνο «Την επόμενη φορά να μην αστοχήσει και να πετύχει τον Τραμπ».

Αυτή η αναφορά προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις και ο Jack Black σε δήλωση του, τόνισε ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως από το αστείο του συνεργάτη του και θεωρεί ότι πρέπει να σταματήσουν άμεσα όλα τα σχέδια της μπάντας.

«Δεν ήξερα από πριν τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν στο σόου της Κυριακής. Ποτέ δεν θα συμφωνήσω με τη ρητορική μίσους ούτε θα ενθαρρύνω την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή. Μετά από πολύ προβληματισμό, δεν αισθάνομαι πλέον ότι είναι σωστό να συνεχίσω την περιοδεία των Tenacious D και όλα τα μελλοντικά δημιουργικά σχέδια βρίσκονται σε αναμονή. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την υποστήριξη και την κατανόησή τους».

Από την πλευρά του, ο Kyle Gass, σε δήλωση του, χαρακτήρισε μεγάλο λάθος αυτό που είπε στη σκηνή και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.