Στον «πάγο» οι Foo Fighters μετά την ανακοίνωση του Dave Grohl για το παιδί εκτός γάμου
Music

Στον «πάγο» οι Foo Fighters μετά την ανακοίνωση του Dave Grohl για το παιδί εκτός γάμου

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Foo Fighters ακύρωσαν την εμφάνιση τους στο Soundside Music Festival μόλις τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του και χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, μια στάση πολύ διαφορετική από όσα έχουμε συνηθίσει από την μπάντα.

Αυτή η κίνηση ήρθε λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Dave Grohl ότι πρόσφατα έγινε ξανά πατέρας με ένα παιδί εκτός γάμου και πως κάνει ότι μπορεί για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας του.

«Πρόσφατα έγινα πατέρας μιας νέας κόρης, που γεννήθηκε εκτός γάμου. Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι ‘αυτήν. Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεση τους. Είμαστε ευγνώμονες για την προσοχή σας προς όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά, καθώς προχωράμε μαζί» ανέφερε στο μήνυμα του.

Σύμφωνα με τη Sun, η μπάντα αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και αυτός ήταν ο λόγος της ακύρωσης της εμφάνισης του.

«Το συγκρότημα χρειάζεται χρόνο για να είναι με τις οικογένειές του και να επικεντρωθεί στην ανασυγκρότηση. Ήταν μερικά ταραχώδη χρόνια, με την απώλεια του καλύτερου φίλου τους, του ντράμερ Taylor Hawkins, τον θάνατο της μαμάς του Dave και τώρα τη γέννηση του νέου του παιδιού. Θέλει να είναι στο σπίτι και να επικεντρωθεί στο να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς του» ανέφερε στην εφημερίδα ένας άνθρωπος με γνώση των εξελίξεων στην μπάντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.