Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Offspring
Music

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Offspring

Λίγο πριν έρθουν στη χώρα μας για το Release Athens, οι Offspring ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου. Ο τίτλος του είναι Supercharged και περιλαμβάνει 10 τραγούδια.

Ανάμεσα τους και το πρώτο single, το Make it All Right που είναι διαθέσιμο ήδη.

Διαβάστε το σχόλιο του Dexter Holland για το νέο άλμπουμ της μπάντας:

«Θέλαμε αυτός ο δίσκος να έχει καθαρή ενέργεια — από την αρχή μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό τον ονομάσαμε Supercharged. Από το ύψος των φιλοδοξιών μας μέχρι τα βάθη των δυσκολιών μας, μιλάμε για όλα σε αυτόν τον δίσκο,  με έναν τρόπο που γιορτάζει τη ζωή που μοιραζόμαστε και που βρισκόμαστε τώρα. Το single μας “Make It All Right” είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα γιατί μιλάει για τους ανθρώπους στη ζωή μας που μας κάνουν να νιώθουμε δυνατοί όταν αισθανόμαστε αδύναμοι — οι συνεργάτες μας στο έγκλημα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες αυτή τη φορά: το Μάουι, το Βανκούβερ και το στούντιο μας στο Χάντινγκτον Μπιτς και μαζί με τον παραγωγό μας, Bob Rock όλα βγήκαν υπέροχα. Νιώθω ότι εδώ ακουγόμαστε καλύτεροι από ποτέ! Εδώ και μήνες κάνουμε ατελείωτο headbanking με αυτά τα τραγούδια! Και ανυπομονούμε να τα ακούσετε».

Αυτό είναι το tracklisting:

1. Looking Out for #1
2. Light It Up
3. The Fall Guy
4. Make It All Right
5. Ok, But This Is the Last Time
6. Truth in Fiction
7. Come to Brazil
8. Get Some
9. Hanging by a Thread
10. You Can’t Get There from Here

Και αυτό είναι το πρώτο single:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.