Στο νούμερο δύο του ελληνικού chart οι Judas Priest πάνω από Νταλάρα και Κότσιρα
Music

Στο νούμερο δύο του ελληνικού chart οι Judas Priest πάνω από Νταλάρα και Κότσιρα

Το νέο άλμπουμ των Judas Priest κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή και χωρίς καν να κλείσε μία εβδομάδα, βρέθηκε στο νούμερο δύο του ελληνικού chart, που ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης από την IFPI.

Ακριβή αριθμό πωλήσεων δεν έχουμε, αφού τα νούμερα δεν γίνονται γνωστά (τι είμαστε τίποτα Αγγλίες και Γερμανιες;), αλλά ξέρουμε ότι το Invincible Shield βρέθηκε πάνω από δουλειές του Γιώργου Νταλάρα και του Γιάννη Κότσιρα, που ήταν στο νούμερο τρία και το τέσσερα αντίστοιχα.

Στην κορυφή βρέθηκε και αυτή την εβδομάδα η Taylor Swift με το Red, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο νούμερο έξι, είναι οι Suicidal Angels με το Profane Prayer.

Οι Judas Priest ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, την παγκόσμια περιοδεία τους για το νέο άλμπουμ και θα τους δούμε φυσικά και στην Ελλάδα στις 21 Ιουλίου, για το Release Athens μαζί με τον Bruce Dickinson και τους Accept. Λεπτομέρειες και εισιτήρια εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.