Στη μεγαλύτερη headline εμφάνιση τους στην Ελλάδα οι Megadeth ήταν σαρωτικοί
Music

Στη μεγαλύτερη headline εμφάνιση τους στην Ελλάδα οι Megadeth ήταν σαρωτικοί

Τα οκτώ χρόνια της απουσίας τελικά αποδείχθηκε ήταν ότι πάρα πολλά. Γιατί μπορεί οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία να θυμούνται σαν χθες το 2016 ή το 2012, ακόμα και το 2010 με την εμφάνιση των Big 4, όμως μια ολόκληρη γενιά, ίσως και κάτι παραπάνω δεν είχε δει ποτέ ζωντανά τους Megadeth στην Ελλάδα.

Και το έκανε το βράδυ της Παρασκευής, με μία προσέλευση που ξεπέρασε ακόμα και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Πάνω από 14.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών στη δεύτερη συνολικά, αλλά πρώτη metal μέρα του Release Athens και έκαναν μία αποθεωτική υποδοχή στον Dave Mustaine και την παρέα του.

Μπορεί η σύνθεση που μας επισκέφθηκε να ήταν και πάλι διαφορετική, όμως κακά τα ψέματα, εδώ και πάνω από μία εικοσαετία το συγκρότημα αποτελεί σταθερά one man show. To show λοιπόν ήταν στα χέρια του Mustaine που εμφανίστηκε σε καλό mood και το με το γνωστό του ύφος και στυλ παρέσυρε το κοινό με ένα best of set αλλά και τα δύο καλύτερα τραγούδια από το πιο πρόσφατο The Sick, the Dying… and the Dead!

Οι Grand Magus και Blind Guardian ήταν φυσικά στα γνωστά τους στάνταρ και έφτιαξαν με τον καλύτερο τρόπο την όρεξη στο κοινό της Πλατείας Νερού που επιδόθηκε σε ασταμάτητο headbanging από νωρίς και μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Το metal ραντεβού του Release Athens ανανεώθηκε για τον Ιούλιο με τους Judas Priest, τον Bruce Dickinson και τους Aaccept.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο και τις φωτογραφίες της Αναστασίας Ζησοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.