Στη φυλακή για κακοποίηση εξάχρονου κοριτσιού ιδρυτικό μέλος των Saxon
Music

Στη φυλακή για κακοποίηση εξάχρονου κοριτσιού ιδρυτικό μέλος των Saxon

Σε έξι χρόνια φυλάκιση, καταδικάστηκε ο αρχικός μπασίστας των Saxon, Steve Dawson, για επανειλημμένη κακοποίηση ενός εξάχρονου κοριτσιού τη δεκαετία του 1990. Σύμφωνα με το BBC News, ο Dawson κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση σε παιδί κάτω των 14 ετών και καταδικάστηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Ο Dawson έπαιξε στα άλμπουμ των Saxon μεταξύ του ομότιτλου ντεμπούτου τους το 1979 και του Innocence Is No Excuse το 1985. Ο Dawson τελικά απολύθηκε το 1986 λόγω συγκρούσεων με τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο Robert Heath, ο αξιωματικός που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση, επαίνεσε το θύμα επειδή έδειξε εξαιρετική δύναμη όταν εμφανίστηκε, ενώ σημείωσε ότι ο Dawson νόμιζε ότι είχε ξεφύγει λόγω του χρονικού διαστήματος που είχε περάσει με τις επιθέσεις του.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι κακές του πράξεις παρέμειναν μαζί της σε όλη της τη ζωή και ελπίζω ότι αυτή η ποινή θα της επιτρέψει να προχωρήσει από αυτά τα τραυματικά γεγονότα», πρόσθεσε ο Heath.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: