To Spotify Wrapped του 2023 μόλις κυκλοφόρησε
Music

To Spotify Wrapped του 2023 μόλις κυκλοφόρησε

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Spotify παρουσιάζει το Wrapped, που καταγράφει όλα όσα ακούσατε περισσότερο σε μία εξατομικευμένη παρουσίαση ντυμένη μουσικά με τα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Το wrapped του 2023 είναι ήδη διαθέσιμο από το μεσημέρι της 29ης Νοεμβρίου και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση του Spotify:

Ήταν η χρονιά σας γεμάτη με νέες μουσικές ανακαλύψεις ή ακουστικά ταξίδια στις αναμνήσεις σας; Ανεξάρτητα από το πώς ακούγατε ή τι ακούγατε το Spotify ήταν εκεί για να ορίσει το soundtrack. Και τώρα, κατά τη διάρκεια του 2023 Spotify Wrapped, σας βοηθάμε να δείτε τις αποδείξεις για το έτος τελειώνει.

Η καμπάνια μας για το 2023 είναι μια γιορτή των πιο πραγματικών στιγμών που καθόρισαν τη χρονιά σας στο Spotify. Περιλαμβάνει τους κορυφαίους καλλιτέχνες, τραγούδια, άλμπουμ και podcast που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο άκουσαν περισσότεροι από 574 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και μια εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη με ακόμα πιο διαδραστικές λειτουργίες. Το 2023 Wrapped έχει όλα όσα χρειάζεστε για να γιορτάσετε τη χρονιά των ακροάσεων σας.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας Spotify είναι ενημερωμένη και, στη συνέχεια, αποκτήστε τo εξατομικευμένo σας Wrapeed στην εφαρμογή Spotify για κινητά για iOS και Android. Φέτος, για πρώτη φορά, μπορείτε επίσης να δείτε το Wrapped από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης επισκεπτόμενοι το spotify.com/Wrapped

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: