Οι Spiritbox μαζί με τους Korn στο Ejekt Festival!
Music

Οι Spiritbox μαζί με τους Korn στο Ejekt Festival!

Ένα από τα πιο hot ονόματα στον χώρο της heavy μουσικής γενικότερα, οι Spiritbox, θα εμφανιστούν μαζί με τους Korn στο Ejekt Festival που θα πραγματοποιηθεί φέτος στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ στις 22 Ιουλίου.

Με πολλά single και EP από το 2017 και μετά, οι Spiritbox με κεντρικό πρόσωπο την τραγουδίστρια Courtney LaPlante, έχτισαν σιγά-σιγα τη φήμη και όταν ήρθε το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Eternal Blue, το 2021 μαζί του έφερε και την απογείωση.

Έχουν περιοδεύσει με τους Ghost και το επόμενο διάστημα θα είναι μαζί με τους Architects ενώ το πρόσφατο EP τους The Fear of Fear γνώρισε ξανά την αποθέωση από κοινό και κριτικούς.

Η συνεργασία τους με την Megan Thee Stallion σε ένα rock remix του Cobra, τους έκανε γνωστούς και σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό, ενώ μέσα στο 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Arena: 50 ευρώ (early bird), 57 ευρώ (Phase A)
VIP: 125 ευρώ (early bird), 150 ευρώ
Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες.
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.
Τα παιδιά άνω των 8 ετων , χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδο τους στο φεστιβάλ.
Πληροφορίες: www.ejekt.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.