Σοβαρό τροχαίο έξω από το Release με φωτιά και εκρήξεις
Music

Σοβαρό τροχαίο έξω από το Release με φωτιά και εκρήξεις

Την ώρα που στη σκηνή του Release Athens εμφανιζόταν ο Parov Stelar το βράδυ του Σαββάτου, ένα ΙΧ που κινούνταν ακριβώς απ’ έξω (κάτω από τη γέφυρα Εσπλανάδα) πήρε φωτιά. Ευτυχώς ήταν κοντά στο σημείο το προσωπικό του φεστιβάλ και έσπευσε να απεγκλωβίσει τον ηλικιωμένο οδηγό.

Διαβάστε την ενημέρωση που μας ήρθε για το συμβάν.  

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου, η μηχανή ενός ΙΧ αυτοκίνητου έπιασε φωτιά -για αδιευκρίνιστους λόγους- ενώ κινούνταν πλησίον της Λεωφ. Ποσειδώνος (κάτω από τη γέφυρα της Εσπλανάδα) με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα ο ηλικιωμένος οδηγός του. 

Τυχερός στην… ατυχία του, καθώς επενέβη άμεσα το προσωπικό του Release Athens, (που εκείνη τη στιγμή ήταν σε εξέλιξη στην Πλατεία Νερού το show του Parov Stelar), και σε συνεργασία με την Minotavros Security, απεγκλώβισαν ταχύτητα τον οδηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Όπως βλέπετε από τις εικόνες και το video, η φωτιά αλλά και οι εκρήξεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο το προσωπικό προστάτευσε παράλληλα τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα μέχρι να καταφθάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 22:20.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται με την 4η μέρα του, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Pulp, The Smile, Ride και Tramhaus.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.