Sold out και οι δύο συναυλίες των Paradise Lost: Οι ώρες εμφάνισης
Music

Sold out και οι δύο συναυλίες των Paradise Lost: Οι ώρες εμφάνισης

Μετά την εμφάνιση της Αθήνας και αυτή της Θεσσαλονίκης είναι sold out για τους Paradise Lost. Η περίσταση είναι εορταστική, αφού το Icon συμπληρώνει τα 30 χρόνια του και η μπάντα αναμένεται να παίξει ολόκληρο το άλμπουμ στις δύο συναυλίες.

Έτσι, εισιτήρια προφανώς δεν θα υπάρχουν στα ταμεία του Principal στη Θεσσαλονίκη και του Fuzz στην Αθήνα, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.  Οι πόρτες και στις δύο ημέρες ανοίγουν στις 20.00, με τους On Thorns i Lay να ανεβαίνουν στη σκηνή μισή ώρα αργότερα. Οι Paradise Lost θα εμφανιστούν στις 21.45.

paradise lost

Το μνημειώδες Icon κλείνει τα 30. Οι Paradise Lost, πιο δυνατοί από ποτέ, έρχονται στην Αθήνα, στο Principal Club Theater στις 9 Δεκεμβρίου και στο Fuzz Live Music Club, στις 10 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Embers of Europe» για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια του Icon.

Paradise Lost + Icon. Λέξεις συνυφασμένες με την ίσως κορυφαία εκπροσώπηση της αγγλικής metal σκηνής των 90’s.

Από την εισαγωγή του έπους, “Embers Fire”, μέχρι και το κλείσιμο του άλμπουμ με το ορχηστρικό “Deus Misereatur”, το “Icon” έχει την αύρα ενός κλασικού δίσκου, από την πρώτη ακρόαση. Στιγμές σαν το “Remembrance”, το “Dying Freedom”, το “Widow” ή το “Shallow Seasons” απλά χρησιμεύουν ως επιχειρήματα που δικαιολογούν γιατί οι Paradise Lost είναι μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες για το ιδίωμα του gothic metal.

Όχι άλλα λόγια. Ήρθε η ώρα για δύο metal βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.