Οι Smile παίζουν για παιδιά σε σκηνοθεσία Paul Thomas Anderson στο νέο τους video
Music

Οι Smile παίζουν για παιδιά σε σκηνοθεσία Paul Thomas Anderson στο νέο τους video

Λίγο πριν την άφιξή τους στο Release Athens, η μπάντα παρουσιάζει ακόμα ένα ευρηματικό video

To νέο video των The Smile για το “Friend Of A Friend” είναι απολαυστικό. Το διασκεδαστικό short σκηνοθετεί ο Paul Thomas Anderson, μόνιμος συνεργάτης της μπάντας και δημιουργός αριστουργημάτων όπως “There will be Blood”, “Magnolia” και “Licorice Pizza” μεταξύ άλλων.

Τα μέλη της μπάντας, Thom Yorke, Jonny Greenwood και Tom Skinner παίζουν σε ένα αμφιθέατρο δημοτικού σχολείου γεμάτο παιδιά (μεταξύ των οποίων και αυτά του ντράμερ Skinner) προκαλώντας τους κάθε είδους αυθόρμητης αντίδρασης. Από γέλια, ενθουσιασμό, μέχρι νύστα και ύπνο!

Στο φινάλε ωστόσο το χειροκρότημα και η υπόκλιση του Yorke αποδεικνύει πως οι Smsile είναι ιδανικοί για κάθε ηλικία.

Ο δεύτερος δίσκος των The Smile, οι οποίοι έρχονται για 1η φορά στη χώρα μας στο Release Athens παρέα με τους Pulp (20/6, πληροφορίες από εδώ) έχει τίτλο “Wall of Eyes” και κυκλοφόρησε σήμερα. Ηδη οι κριτικές είναι διθυραμβικές για μια από τις πλέον ευρηματικές και σημαντικές μπάντες του καιρού μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.