Slipknot: Μεγάλες εκπλήξεις στο setlist της περιοδείας
Music

Slipknot: Μεγάλες εκπλήξεις στο setlist της περιοδείας

Μέσα στο μήνα που διανύουμε λογικά θα έχουμε ανακοινώσεις για το νέο άλμπουμ των Slipknot με την μπάντα να ετοιμάζεται παράλληλα να βγει ξανά σε περιοδεία. Σύμφωνα μάλιστα με τον Corey Taylor, αυτή την εποχή προετοιμάζουν το setlist τους και ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις.

«Θα σας πως κάτι για την περιοδεία. Θα ακούσετε κάποια τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί ζωντανά εδώ και πολύ καιρό. Είδα ξανά το setlist και ξεθάβουμε κάποια πράγματα που όχι μόνο είναι παλιά αλλά τα ζητάει και ο κόσμος εδώ και πολύ καιρό» τόνισε ο frontman της μπάντας κατά τη διάρκεια ενός Q&A με οπαδούς.

Τι να σκεφτούμε τώρα… Ένα Tattered & Torn θα ήταν εξαιρετικό, ένα My Plague, γιατί όχι ένα Skin Ticket, αλλά ακόμα και ένα Opium of the People ή το Nameless. Όλα τους, αγαπημένα τραγούδια της μπάντας που έχουν παίξει ελάχιστα.

Το νέο άλμπουμ των Slipknot θα έρθει λιγότερο από τρία χρόνια μετά την πιο πρόσφατη δουλειά τους και ο λόγος που έρχεται τόσο σύντομα, είναι ότι η μπάντα δεν είχε περιοδείες λόγω της πανδημίας και μπήκε κατευθείαν στο στούντιο για το επόμενο βήμα της.

Και το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι θα τους δούμε ξανά στη χώρα μας στις 23 Ιουλίου, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, στο πλαίσιο του Release Athens. Μαζί τους θα είναι οι Sepultura και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.

Αυτό είναι το Chapeltown Rag των Slipknot:


Διαβάστε ακόμα: 

Τα δημοφιλέστερα hard rock/metal video της δεκαετίας

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Μετακομίζουν οριστικά στο Disney Plus ο Daredevil και η παρέα του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ