Οι Slayer ξανά μαζί - Θα δώσουν συναυλίες τον Σεπτέμβριο!
Music

Οι Slayer ξανά μαζί – Θα δώσουν συναυλίες τον Σεπτέμβριο!

Το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε ήταν αυτό, κι όμως, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, οι Slayer θα ανέβουν ξανά στη σκήνη, πέντε χρόνια μετά τη διάλυση τους για δύο εμφανίσεις στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, θα παίξουν στα Riot Fest και Louder Than Life τον Σεπτέμβριο. Και μας κάνει τεράστια εντύπωση, αφού το τέλος της μπάντας έμοιαζε οριστικό, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε και την ανακοίνωση για το άλμπουμ του Kerry King που θα περιοδεύσει μάλιστα το καλοκαίρι.

Μάλιστα, σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Tom Araya, ο King είχε απαντήσει, ότι δεν έχουν ανταλλάξει καν μήνυμα από τότε που έδωσαν την τελευταία συναυλία.

«Ούτε ένα μήνυμα ούτε ένα mail. Έχουμε μιλήσει με τους υπόλοιπους με κάθε τρόπο. Αν επικοινωνούσε μαζί μου, πιθανότατα θα απαντούσα. Εξαρτάται από τον λόγο πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν εύχομαι να ήταν νεκρός» είχε πει χαρακτηριστικά.

Προφανώς λοιπόν και έστω ένα μήνυμα θα το αντάλλαξαν στο ενδιάμεσο. Προς το παρόν πάντως, δεν ξέρουμε αν αυτή η επιστροφή σημαίνει ότι η μπάντα θα παραμείνει ενεργή ή αν μιλάμε απλά για δύο συναυλίες. Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι το lineup είναι το ίδιο με αυτό που τους αφήσαμε το 2019. Μαζί με τους King και Araya, είναι δηλαδή οι Gary Holt και Paul Bostaph.

Όσο για δηλώσεις; Δύο πολύ σύντομες, με τον Tom Araya να λέει τα εξής: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα 90 λεπτά που είμαστε στη σκηνή και παίζουμε ζωντανά και μοιραζόμαστε την ενέργεια με τους θεατές. Για να είμαι ειλικρινής, μας έχει λείψει αυτό».

Και ο Kerry King συμπλήρωσε: «Αν μου έλειψαν οι ζωντανές εμφανίσεις; Φυσικά. Οι Slayer σημαίνουν πολλά για το κοινό μας και για εμάς. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδαμε». 

Χωρίς να έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, καταγράφουμε απλώς, ότι την εποχή που θα παίξουν, είναι η περίοδος που και τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ κάνουν τις ετοιμασίες του για το επόμενο καλοκαίρι, έτσι δεν θα μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση, αν τους δούμε headliners στα μεγάλα event του 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: