Σκότωσε πεζό με το αυτοκίνητο του σε τραγικό δυστύχημα ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers
Music

Σκότωσε πεζό με το αυτοκίνητο του σε τραγικό δυστύχημα ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers

Ένα τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα με νεκρό έναν 47χρονο πεζό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από μήνυση της οικογένειας του, κατά του Josh Klinghoffer. Ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, στις 18 Μαρτίου, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή Alhambra κοντά στο Λος Άντζελες και σε μία αριστερή στροφή, παρέσυρε τον 47χρονό που υπέκυψε στα τραύματα του λίγες ώρες αργότερα.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της βίντεο που δείχνει τον Klinghoffer να κοιτάει το κινητό του, την ώρα που οδηγούσε και αυτός ήταν ο λόγος του δυστυχήματος.

Από την πλευρά του, ο δικηγός του κιθαρίστα, λέει ότι ο 45χρονος, κατέβηκε αμέσως από τον αυτοκίνητο του, περίμενε το ασθενοφόρο και συνεργάτηκε πλήρως με τις αρχές.

«Ήταν ένα τραγικό ατύχημα. Αφού ο Τζος χτύπησε τον πεζό στη διασταύρωση, σταμάτησε το αυτοκίνητο, κάλεσε το 911 και περίμενε μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Προφανώς, συνεργάζεται με την αστυνομία σε όλη την έρευνα. Αυτό ήταν ένα καθαρά τραγικό ατύχημα» ήταν η δήλωση του.

«Ο κύριος Klinghoffer πρέπει να συλληφθεί και να διωχθεί για ανθρωποκτονία. Έχουμε ένα βίντεο που τον δείχνει να κοιτάει το κινητό του τη στιγμή που χτύπησε και σκότωσε τον Ισραήλ Σάντσες, έναν στοργικό πατέρα, σε διάβαση πεζών», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας σε δήλωση του.

«Ο Ισραήλ Σάντσεθ πήγαινε στο παντοπωλείο για να φτιάξει σούπα για την οικογένειά του και δεν γύρισε ποτέ σπίτι. Έκανε τα πάντα σωστά, κοιτώντας αν έρχεται κάποιο όχημα και τηρώντας τη σήμανση των πεζών, αλλά τραγικά ο κ. Klinghoffer, που έτρεχε και κοιτούσε το κινητό του, τον χτύπησε θανάσιμα με ένα μεγάλο SUV. Η απώλεια και η θλίψη που αντιμετωπίζει τώρα η οικογένεια είναι τεράστια. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξει ευθύνη και δικαιοσύνη για τον κ. Σάντσες και την οικογένειά του».

O Josh Klinghoffer μετά την αποχώρηση του από τους Red Hot Chili Peppers, περιοδεύει ως session μουσικός με τους Pearl Jam και τους Jane’s Addiction.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.