Σφοδρή επίθεση από τον γιο του Chester Bennington στον Mike Shinoda για την επιστροφή και τη νέα τραγουδίστρια των Linkin Park
Music

Σφοδρή επίθεση από τον γιο του Chester Bennington στον Mike Shinoda για την επιστροφή και τη νέα τραγουδίστρια των Linkin Park

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της επιστροφής των Linkin Park, είχαμε με την τοποθέτηση του μεγαλύτερου γιού του Chester Bennington, που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Mike Shinoda για τους χειρισμούς του και κυρίως την επιλογή της Emily Armstrong ως νέας τραγουδίστριας.

Αυτή η επιλογή, έχει ήδη ανοίξει μεγάλη κουβέντα, λόγω κυρίως της σχέσης της 38χρονης με τη σαϊντελογία, αλλά και την παρουσία της πριν από μερικά χρόνια στο πλευρό του καταδικασμένου πλέον βιαστή Danny Masterson, στην έναρξη της δίκης του.

Η Emily απολογήθηκε μέσω instagram για την παρουσία της στη δίκη, τονίζοντας ότι είχε κρίνει λάθος τον Masterson και ότι στέκεται στο πλευρό των θυμάτων.

O Jaimie Bennington με μία σειρά από story, απαντάει στην τοποθέτηση του Shinoda ότι καταλαβαίνει αν κάποιος οπαδός της μπάντας δυσκολεύεται με αυτή τη νέα πορεία, αλλά για όποιον δεν τον σέβεται δεν δίνει και εκείνος τον σεβασμό του.

«Γεια σου Mike! Οι άνθρωποι δεν δυσκολεύονται να αποδεχθούν την επιστροφή των Linkin Park», έγραψε ο Bennington. «Δυσκολεύονται να αποδεχθούν το πώς εσύ προσέλαβες την επί πολλά χρόνια φίλη σου, Emily Armstrong για να αντικαταστήσει τον Chester, γνωρίζοντας την ιστορία της Emily στην εκκλησία και την ιστορία της ως σύμμαχο του Danny Masterson».

Κατηγόρησε επίσης τον Shinoda ότι προσέβαλε τη μνήμη του πατέρα του, ανακοινώνοντας αυτή την επιλογή κατά τη διάρκεια του μήνα που είναι αφιερωμένος διεθνώς στην πρόληψη των αυτοκτονιών, χωρίς μάλιστα να εξηγήσει τους λόγους στα μέλη του κοινού που αποτελούν θύματα κακοποίησης.

Είναι προφανές ότι ο Jamie δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον Mike Shinoda, αλλά ούτε και με την σύζυγο του, αφού λέει ότι έχουν περιορίσει τους τρόπους επικοινωνίας και καταλήγει λέγοντας ότι δεν στηρίζει αυτή τη μορφή των Linkin Park, ενώ αφήνει και ένα αναπάντητο… καρφάκι για το ποιος ήταν αυτός που γνώρισε στον Shinoda την Emily Armstrong.

Δείτε όλα όσα είπε στα screnshots που ακολουθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.