Sex Pistols: Έτοιμοι για... καταστροφές στο πρώτο trailer της σειράς
Music

Sex Pistols: Έτοιμοι για… καταστροφές στο πρώτο trailer της σειράς

Η πρώτη γεύση για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς είναι εδώ, με το teaser για τη σειρά του Ντάνι Μπόλι για τους Sex Pistols. Το Pistol θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου, θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβάλλεται από το Disney Plus. Κάτι που σημαίνει ότι θα το δούμε και στην Ελλάδα αφού η υπηρεσία της Disney έρχεται στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου.

Η σειρά βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Steve Jones με τίτλο Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol και το καστ αποτελείται κατά κύριο λόγο από πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς, με τον Toby Wallace στο ρόλο του Jones, τον Jacob Slater ως Paul Cook, Anson Boon στο ρόλο του John Lydon, τον Christian Lees να υποδύεται τον Glen Matlock και τέλος τον Louis Partridge στο ρόλο του Sid Vicious.

Η πλοκή θα μας μεταφέρει την οπτική του Steve Jones που βρίσκεται στο επίκεντρο και θα μεταφέρει στον τηλεθεατή την διαδρομή του μέσα στα τρία πιο χαοτικά χρόνια στην ιστορία της μουσικής (όπως τα χαρακτηρίζει η επίσημη σύνοψη).  Δείτε το πρώτο teaser στο βίντεο που ακολουθεί.

https://youtu.be/8Ol1B3w7NtU


Διαβάστε ακόμα:

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Οι Dream Theater πήραν το Metal Grammy!

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ