Ο ένας από τους δύο μετροπόντικες που κατασκευάζει τη Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, η «Αθηνά», έφθασε σήμερα το πρωί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου.
Τη στιγμή που ο μετροπόντικας έριξε τον τοίχο ακουγόταν το Break On Through (To the Other Side) των Doors, ενώ αμέσως μετά άρχισε να παίζει το Seek and Destroy των Metallica.
Συνολικά έσκαψε 5,1 χιλιόμετρα και πέρασε από τους ενδιάμεσους σταθμούς της διαδρομής του (Γουδή, Ζωγράφου, Ιλίσια, Πανεπιστημιούπολη, και Καισαριανή). Πλέον θα αποσυναρμολογηθεί και θα μεταφερθεί εκτός του έργου. Συνολικά οι δυο μετροπόντικες, «Αθηνά» και «Νίκη» έχουν διανοίξει περίπου 8 χιλιόμετρα από τα 12,8 χιλιόμετρα της νέας «πορτοκαλί» Γραμμής.
Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί.
Η Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Μόνο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια για τους Iron Maiden
Οι Slaughter to Prevail για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!
«H CIA υποβάθμισε σκόπιμα τη rock μουσική στα τέλη της δεκαετίας του ’90»
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.









