Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ των Deftones
Music

Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ των Deftones

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον τελευταίο δίσκο των Deftones, όμως, όπως όλα δείχνουν η αναμονή θα τελειώσει σύντομα.  Σε συνέντευξη του στο περιθώριο του Coachella, ο Chino Moreno αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ της μπάντας είναι πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τελειώσει ο ίδιος τα φωνητικά.

«Δουλεύουμε ανα διαστήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Από τότε που ξεκινήσαμε να γράφουμε μέχρι το σημείο που βρισκόμαστε τώρα, έχουμε έναν ολόκληρο δίσκο ηχογραφημένο, τη μουσική τουλάχιστον, και είναι λίγο πολύ δουλειά μου τώρα να τελειώσω τα φωνητικά» τόνισε αρχικά ο Chino.

«Έχω μία εμφάνιση ξανά την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά επιστρέφω σπίτι στο Όρεγκον και πηγαίνω στο στούντιο. Όσο καιρό και να μου πάρει,  δεν θέλω να βάλω ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, γιατί δεν βιαζόμαστε πραγματικά. Θέλουμε να είναι υπέροχο, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλά έρχεται και είναι πολύ καλό. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτό που δουλεύουμε και όλοι είναι χαρούμενοι».

Όσο για την ηχητική κατεύθυνση της νέας δουλειάς, ο Chino είχε να πει τα εξής:  «Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Αισθάνομαι ότι συνολικά είναι απλώς ένα αναζωογονητικό είδος ήχου. Από τον Covid νομίζω όταν ήμασταν για τελευταία φορά στο στούντιο.

Οπότε έχει περάσει καιρός από τότε που είχαμε πραγματικά δημιουργικοί. Το δημιουργικό μέρος για μένα είναι πάντα το πιο διασκεδαστικό μέρος του να είσαι σε μια μπάντα. Οι συναυλίες είναι υπέροχες, αλλά το να δημιουργείς κάτι από το τίποτα είναι ένα συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: