Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters - To tribute στον Taylor Hawkins
Music

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters – To tribute στον Taylor Hawkins

H τελετή απονομής των Grammy είχε μεγάλους νικητές στην κατηγορία τους Foo Fighters που πήραν συνολικά τρία βραβεία. Η μπάντα φυσικά δεν έδωσε το παρών όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, λόγω του θανάτου του Taylor Hawkins πριν από δέκα ημέρες.

Το συγκρότημα πήρε το βραβείο για καλύτερο rock άλμπουμ με το Medicine At Midnight, καλύτερη rock ερμηνεία με το Making a Fire και καλύτερο rock τραγούδι για το Waiting on a war. Με αυτά τα τρία βραβεία, οι Foo Fighters, έφτασαν συνολικά τα 15 στην καριέρα τους και έγιναν το αμερικανικό συγκρότημα με τις περισσότερες βραβεύσεις όλων των εποχών και βρίσκονται πίσω μόνο από τους U2 που έχουν 22 βραβεία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής προβλήθηκε και ένα tribute στον Taylor Hawkins με μουσική επένδυση το My Hero. O ντράμερ της μπάντας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Μπογκοτά στην Κολομβία λίγες ώρες πριν την εμφάνιση τους σε φεστιβάλ της πόλης. Η μπάντα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις με το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο προς το παρόν.

To tribute από τα Grammy στον Taylor Hawkins

https://youtu.be/7HdjfJGC5-U


Διαβάστε ακόμα:

Οι Dream Theater πήραν το Metal Grammy!

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante

O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ