Ο Rogers Waters για τον Bono: «Είναι αηδιαστικός και ένα τεράστιο σκ@το»
Music

Ο Rogers Waters για τον Bono: «Είναι αηδιαστικός και ένα τεράστιο σκ@το»

Δριμεία κριτική εναντίον του Bono εξαπέλυσε σε συνέντευξη του ο Rogers Waters. Αφορμή ήταν τα όσα είπε ο τραγουδιστής των U2 κατά τη διάρκεια εμφάνισης της μπάντας στη «Σφαίρα» του Λας Βέγκας.

Προλογίζοντας το Pride (in the name of love) είπε: «Υπό το φως αυτού που συνέβη στο Ισραήλ και τη Γάζα, ένα τραγούδι για την αποφυγή της βίας φαίνεται κάπως γελοίο, αλλά οι προσευχές μας ήταν πάντα για ειρήνη και για ειρήνη. Αλλά οι καρδιές μας και ο θυμός μας, ξέρετε πού κατευθύνονται. Τραγουδήστε λοιπόν μαζί μας… για αυτά τα όμορφα παιδιά σε αυτό το μουσικό φεστιβάλ».

Τα λόγια του Bono αφορούσαν λοιπόν μόνο τους νεκρούς από την επίθεση της Χαμάς, αφού άλλαξε τους στίχους στο ξεκίνημα λέγοντας «Early morning, Oct. 7, the sun is rising in the desert sky… Stars of David, they took your life but they could not take your pride». Δεν έκανε καμία αναφορά στους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα κάτι που έκανε έξαλλο τον Roger Waters. 

«Η μητέρα μου, μου είχε πει, όταν αντιμετωπίζω δύσκολα προβλήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να διαβάζω να διαβάζω, να διαβάζω, να  διαβάζω. Τότε, το επόμενο μέρος είναι εύκολο: κάνε το σωστό. Όποιος ξέρει τον Bono ας πάει να τον σηκώσει από τους αστραγάλους του και να τον ταρακουνήσει… μέχρι να σταματήσει να είναι ένα τεράστιο σκατό» είπε αρχικά στη συνέντευξη του στο Al Jazeera.

«Αυτό που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες στο Sphere στο Λας Βέγκας, τραγουδώντας για τα αστέρια του Δαβίδ, ήταν ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου» κατέληξε ο Waters που είναι εδώ και χρόνια σφοδρός επικριτής του Ισραήλ και της πολιτικής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: