
To Rockwave γιορτάζει τα 35 χρόνια των Rotting Christ με μία μοναδική συναυλία τον Ιούνιο
Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε για τo δεκαήμερο των Rockwave Nights είναι οι Rotting Christ. H ελληνική μπάντα θα γιορτάσει τα 35 της χρόνια με μία σπέσιαλ συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου.
Ο χώρος της εμφάνισης τους δεν ανακοινώθηκε ακόμα, αν και στην ενημέρωση για τις Rockwave Nights πριν από μερικές ημέρες γινόταν σαφής αναφορά στον Λυκαβηττό. Θα μάθουμε σύντομα.
Αυτή είναι η ανακοίνωση για τη συναυλία:
ΜΙΑ γιορτή για τα 35 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.
ΜΙΑ συναυλία για όλη την Ελλάδα.
Το Rockwave παρουσιάζει τo μεγαλύτερο Ελληνικό Μetal συγκρότημα όλων των εποχών στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου 2024 σε ένα μοναδικό show που ετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη συναυλία. Να είστε εκεί!
O χώρος της συναυλίας και οι πληροφορίες εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.
Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που φέρνει ο Σεπτέμβριος
Το Plissken festival ξαναχτυπά με line-up που καίει
Η έκθεση της αστυνομίας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μοιραίο τροχαίο του Brent Hinds
Star Wars: Starfighter – Όλοι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.