Rockwave Festival στις 22 Ιουλίου στη Μαλακάσα!
Music

Rockwave Festival στις 22 Ιουλίου στη Μαλακάσα!

To μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε και Rockwave Festival. Θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου στο σταθερό του «σπίτι» το Terravibe της Μαλακάσας. Προς το παρόν ξέρουμε μόνο την ημερομηνία και λογικά σύντομα θα μάθουμε και τα ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή.

Η τελευταία φορά που είδαμε Rockwave Festival, ήταν φυσικά στο θρίαμβο του 2018 με τους Iron Maiden τη μία μέρα και τους Judas Priest την άλλη. Η διοργάνωση του 2019 ακυρώθηκε όπως και αυτή του 2020 λόγω της πανδημίας τότε, έτσι δεν είδαμε τους Deep Purple και τους Placebo που είχαν ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής έγινε στα social media και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες τις λεπτομέρειες για αυτή τη νέα προσθήκη στο ήδη πολύ γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι που θα έχουμε, αν φυσικά πάνε όλα καλά μέχρι τότε, αφού έτσι όπως έχουμε μπλέξει ως ανθρωπότητα ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.

rockwave festival


Διαβάστε ακόμα: 

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ