Ο Ringo Starr απαντάει στις φήμες για τη φωνή του John Lennon στο νέο τραγούδι των Beatles
Music

Ο Ringo Starr απαντάει στις φήμες για τη φωνή του John Lennon στο νέο τραγούδι των Beatles

To Now and Then των Beatles, κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες και σάρωσε στα charts, αφού έφτασε στο νούμερο ένα της Αγγλίας και στο top10 της Αμερικής, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη διαχρονική αποδοχή της μπάντας.

Είναι ένα τραγούδι που βασίστηκε σε ένα demo του John Lennon από το 1978 και ο διαχωρισμός του πιάνου με τη φωνή, έγινε εφικτός μόλις πρόσφατα, μέσω της τεχνολογίας που ανέπτυξε η ομάδα του Πίτερ Τζάκσον και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ του για τους Beatles.

Η κιθάρα του George Harisson ακούγεται από τα session που είχαν κάνει το 1995, ενώ οι Paul McCartney και Ringo Starr έκαναν τις δικές τους ηχογραφήσεις το 2022. Ο ντράμερ των Beatles σε συνέντευξη που παραχώρησε φρόντισε να απαντήσει στις φήμες που λένε ότι η φωνή που ακούμε στο τραγούδι δεν έρχεται από την ηχογράφηση του 1978 και πως έχει χρησιμοποιηθεί AI.

«Έχουν κυκλοφορήσει φριχτές φήμες που λένε ότι δεν είναι ο John, είναι AI και άλλες τέτοιες αηδίες. Εγώ και ο Paul δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό. Είναι ένα όμορφο τραγούδι και ένας ωραίος τρόπος να κλείσουμε αυτή την πόρτα» τόνισε ο Ringo Starr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: