Release Athens 2025: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής
Music

Release Athens 2025: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

To καλοκαίρι που πέρασε ζήσαμε 10 ημέρες με το Release Athens και το φεστιβάλ ήδη ανανέωσε το ραντεβού του για το καλοκαίρι του 2025. Εδώ θα βρίσκετε όλες τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και τις ανακοινώσεις για τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που θα δούμε από κοντά.

Το κείμενο θα ανανεώνεται πάντα με τις νεότερες πληροφορίες. Αυτά είναι όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Ποιοι θα εμφανιστούν στο Release Athens 2025;

Προς το παρόν το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το φεστιβάλ θα επιστρέψει το 2025 και είναι δεδομένο ότι έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά από κοντά μεγάλους καλλιτέχνες και συγκροτήματα από σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. Οι πρώτες ανακοινώσεις για τους headliners ξεκινούν από το Φθινόπωρο.

Που θα πραγματοποιηθεί;

Ο χώρος που φιλοξενεί το Release Athens είναι παραδοσιακά η Πλατεία Νερού. Μοναδική εξαίρεση θα ήταν το 2020 όταν είχε ανακοινωθεί ότι κάποιες από τις συναυλίες θα διεξάγονταν τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όμως λόγω της πανδημίας η διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε και η επιστροφή του φεστιβάλ το 2022, έγινε κανονικά στο Φάληρο. Θεωρούμε λοιπόν δεδομένο ότι θα επιστρέψουμε στην Πλατεία Νερού

Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Τα τελευταία τρία χρόνια οι συναυλίες του Release Athens απλώνονται στον Ιούνιο αλλά και τον Ιούλιο, έτσι κάτι παρόμοιο αναμένουμε και το καλοκαίρι του 2025.

Πόσες μέρες διαρκεί το Release Athens 2024;

Την τελευταία τριετία το φεστιβάλ αγγίζει ή και ξεπερνάει το δεκαήμερο, με αποκορύφωμα τις 14 ημέρες που είδαμε το 2023. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και το 2025.

Που μπορώ να βρω εισιτήρια για το Release Athens;

Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του Release Athens και τις συνδυαστικές προσφορές υπάρχουν πάντα στο επίσημο site της διοργάνωσης εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.