Release Athens 2024: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής
Music

Release Athens 2024: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

Όλες οι λεπτομέρειες και οι ανακοινώσεις για το Release Athens 2024 που αποτελεί το μεγάλο φεστιβαλικό γεγονός του καλοκαιριού.

To καλοκαίρι που πέρασε ζήσαμε 14 ημέρες με το Release Athens και το φεστιβάλ ήδη ανανέωσε το ραντεβού του για το καλοκαίρι του 2024. Εδώ θα βρίσκετε όλες τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και τις ανακοινώσεις για τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που θα δούμε από κοντά.

Το κείμενο θα ανανεώνεται πάντα με τις νεότερες πληροφορίες. Αυτά είναι όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Ποιοι θα εμφανιστούν στο Release Athens 2024;

Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε για το 2024 είναι οι Pulp και θα παίξουν στις 20 Ιουνίου. Μαζί τους την ίδια μέρα θα είναι οι The Smile του Thom Yorke. Ακολούθησαν οι Judas Priest που θα παίξουν μαζί με τον Bruce Dickinson στις 21 Ιουλίου, ενώ στις 17 Ιουλίου θα δούμε τους Massive Attack.

Στις 9 Ιουλίου οι Thievery Corporation και οι Black Pumas θα είναι co-headliners και στις 14 Ιουνίου οι Megadeth θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια.

Φυσικά αναμένεται να έχουμε πολλές ανακοινώσεις ακόμα.

Που θα πραγματοποιηθεί;

Ο χώρος που φιλοξενεί το Release Athens είναι παραδοσιακά η Πλατεία Νερού. Μοναδική εξαίρεση θα ήταν το 2020 όταν είχε ανακοινωθεί ότι κάποιες από τις συναυλίες θα διεξάγονταν τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όμως λόγω της πανδημίας η διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε και η επιστροφή του φεστιβάλ το 2022 έγινε κανονικά στο Φάληρο.

Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Όπως ανακοινώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, το Release Athens του 2024 θα έχει συναυλίες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όπως συνέβη και τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Πόσες μέρες διαρκεί το Release Athens 2024;

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ σπάει το δικό του ρεκόρ. Από τις τρεις και τέσσερις ημέρες της πρώτης τριετίας, περάσαμε στις εννέα ημέρες του 2019, στις 12 του 2022, ενώ το καλοκαίρι του 2023 είχαμε συνολικά 14 ημέρες. Οι τρεις από αυτές ήταν σε συνεργασία με το SNF Nostos.

Που μπορώ να βρω εισιτήρια για το Release Athens;

Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του Release Athens και τις συνδυαστικές προσφορές υπάρχουν πάντα στο επίσημο site της διοργάνωσης εδώ.


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.