Οι Rasmus κέρδισαν τον τελικό της Φινλανδίας και πάνε Eurovision!
Music

Οι Rasmus κέρδισαν τον τελικό της Φινλανδίας και πάνε Eurovision!

Rasmus: To βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Φινλανδίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision και οι Rasmus ήταν οι μεγάλοι νικητές. Η μπάντα κέρδισε την ψήφο του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής με το Jezebel έτσι θα πάνε στην Ιταλία τον Μάιο για τον τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Η νίκη των Maneskin και η τεράστια επιτυχία της μπάντας στους μήνες που ακολούθησαν, όπως ήταν φυσικό έχει… ανοίξει την όρεξη σε πολλές ροκ μπάντες, που ονειρεύονται αντίστοιχες καταστάσεις. Η Φινλανδία είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2006 στην Ελλάδα με τους Lordi και το Hard Rock Hallelujah, ενώ το 2021 οι Blind Channel… τερμάτισαν στην 6η θέση με το περίπου nu-metal τραγούδι Dark Side. 

Οι Rasmus γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη στην πρώτη δεκαετία του αιώνα που διανύουμε με τραγούδια όπως τα In the Shadows, Sail Away και Livin’ in a World Without You ενώ παγκοσμίως έχουν πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια δίσκους. Στο τραγούδι που τους στέλνει στη Eurovision συνεργάστηκαν με τον Desmond Child που έχει συνυπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες των προηγούμενων 30 χρόνων.

Δείτε τους Rasmus στον τελικό της Φινλανδίας:


Διαβάστε ακόμα: 

Metallica: Μπροστά σε 60.000 θεατές η πρώτη συναυλία του 2022

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi

To θρυλικό meme του Spider-Man έγινε πραγματικότητα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ