Οι Rage Against the Machine δεν θα περιοδεύσουν ποτέ ξανά
Music

Οι Rage Against the Machine δεν θα περιοδεύσουν ποτέ ξανά

Μετά την ακύρωση του δεύτερο σκέλους της περιοδείας τους το 2022, υπήρχε η ελπίδα ότι οι Rage Against the Machine θα ανακοινώσουν κάποια στιγμή τα σχέδια τους για να επιστρέψουν στη σκηνή, όμως αυτό τελικά δεν θα γίνει. Και σύμφωνα με τον Brad Wilk δεν θα γίνει ποτέ ξανά.

Το βράδυ της Τετάρτης ο ντράμερ της μπάντας με δημοσίευση του στα social media, τόνισε ότι δεν θέλει να αφήσει τους οπαδούς να περιμένουν μάταια και πως ενώ υπήρχαν συζητήσεις για το μέλλον, οι RATM δεν θα περιοδεύσουν ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περιμένουν να ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες για όλες τις συναυλίες των Rage Aganist the Machine που ακυρώθηκαν. Δεν θέλω να το αφήνω να αιωρείται άλλο για τον κόσμο ούτε για μένα. Ενώ υπήρξε κάποια επικοινωνία ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο μέλλον… Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι RATM (Tim, Zack, Tom και εγώ) δεν θα περιοδεύσουν ή θα παίξουν ξανά ζωντανά. Λυπάμαι για όσους από εσάς περιμένατε να συμβεί αυτό. Μακάρι να συνέβαινε» ήταν το μήνυμα του και στη συνέχεια πρόσθεσε στα σχόλια: «Από τα βάθη της καρδιά μου, ευχαριστώ σε κάθε έναν που μας υποστήριξε».

H επανένωση των Rage Against the Machine που ανακοινώθηκε αρχικά το 2019, δέχθηκε πολλά χτυπήματα της… μοίρας. Αρχικά είχαμε την πανδημία, τα lockdown και τα περιοριστικά μέτρα για τις συναυλίες.

Όταν πέρασαν αυτά και η περιοδεία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022, μόλις στη δεύτερη συναυλία, ο Zack De La Rocha τραυματίστηκε στο πόδι και ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος της περιοδείας ερμηνεύοντας τα τραγούδια της μπάντας καθιστός.

Στη συνέχεια είχαμε την ακύρωση της άφιξης τους στην Ευρώπη και αργότερα την ίδια χρονιά, ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε οι εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί για το 2023, αφού το πρόβλημα του τραγουδιστή ήταν σοβαρό και θα χρειαζόταν μεγάλο χρόνο αποθεραπείας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η μπάντα σταματάει τις δραστηριότητες της, μετά τη διάλυση τους το 2000, αλλά και την αποχή τους μετά από το 2011 και μετά. Το θέμα πάντα ήταν η θέληση του Zack De La Rocha να συνεχίσει αφού οι άλλοι τρεις τα βρίσκουν μια χαρά και έχουν φτιάξει άλλες μπάντες δύο φορές. Μία με τον Chris Cornell, τους Audioslave αλλά και πιο πρόσφατα τους Prophets of Rage με τον B-Real και τον Chuck D.

Οι τελευταίοι σταμάτησαν τις δραστηριότητες τους το 2019 όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή των RATM.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.