Οι Queens of the Stone Age έρχονται στην Ελλάδα για το AthensRocks τον Ιούλιο
Music

Οι Queens of the Stone Age έρχονται στην Ελλάδα για το AthensRocks τον Ιούλιο

Άλλη μία μεγάλη συναυλία θα γίνει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα, αφού όπως ανακοινώθηκε οι Queens of the Stone  Age επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από 19 χρόνια! O Josh Homme και η παρέα του θα παίξουν στο εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ, στις 27 Ιουλίου στο πλαίσιο του AthensRocks και ενώ θα είναι φρέσκοι από την headline εμφάνιση τους στο Download Festival για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα παίξουν στην Ελλάδα, αφού τους είχαμε δει το 1999 στον Άγιο Κοσμά όταν είχαν κυκλοφορήσει μόνο το ντεμπούτο τους και έξι χρόνια αργότερα στο πλαίσιο της περιοδείας για το Lullabies to Paralyze είχαν παίξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 80 ευρώ και τα VIP 165 ευρώ. Όλες οι λεπτομέρειες για αυτή τη μεγάλη συναυλία στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί. 

This summer, AthensRocks will go with the flow – Φέτος το καλοκαίρι ροκάρει στον ρυθμό του AthensRocks

To απόλυτο μουσικό φεστιβάλ της πόλης παρουσιάζει τους Queens of the Stone Age στο Athens Olympic Complex το Σάββατο 27 Ιουλίου σε μια βραδιά που περιμέναμε πολλά χρόνια.

Δημιουργημένοι από τον Joshua Homme στα ιερά μουσικά χώματα του Palm Desert της Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’90, οι Queens of the Stone Age κατάφεραν μέσα από την πολυδιάστατη μουσική τους και το τεράστιο ταλέντο τους να γιγαντωθούν και να γίνουν οι ροκ ήρωες μιας ολόκληρης γενιάς. Παραγωγικοί, φιλόδοξοι και πλέον εμβληματικοί οι QOTSA δεν έχασαν ποτέ τη δημοφιλία τους και την έμπνευσή τους ξεπερνώντας κάθε μουσικό είδος με το οποίο επέλεξαν να διασταυρωθούν καλλιτεχνικά.

Aπό το θρυλικό ομώνυμο ντεμπούτο τους που κυκλοφόρησε το 1998 μέχρι το περσινό εκπληκτικό “In Times New Roman” ο Joshua Homme κι η παρέα του μας χάρισαν μνημειώδη τραγούδια σαν τα “No One Knows”,”Little Sister,” “My God is the Sun”, “Make it with Chu”,”Go with the Flow”, “Emotion Sickness”, “The Way You Used To Do”.

Μέσα από την στιχουργική δεινότητα και την καλλιτεχνική ιδιοφυία του Homme που εξελίχθηκε σε μια από τις σημαντικές μουσικές περσόνες του 21ου αιώνα οι QOTSA παραμένουν αμετακίνητοι στο βάθρο τους, με το κοινό και τους κριτικούς να ορκίζονται αιώνια πίστη στο συγκρότημα και τα τραγούδια του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι QOTSA αποθεώνονται σαν μία από τις καλύτερες live μπάντες του πλανήτη, ειδικά τη δεδομένη περίοδο που έχουν ένα εξωπραγματικό line up προεξάρχοντος του Ηomme.

Oι Troy Van Leeuwen, Michael Shuman, Dean Fertita και Jon Theodore συμπληρώνουν μια ονειρεμένη μπάντα που τιμά την σπουδαία ιστορία των Queens of the Stone Age οι οποίοι ξεκίνησαν σαν οικοδεσπότες στα μυθικά “generator parties” για να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην παγκόσμια ροκ σκηνή μέσα από αλλεπάλληλα sold out arena shows και headline εμφανίσεις στα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου.

Σάββατο 27 Ιουλίου η Αθήνα θα ροκάρει στο Athens Olympic Complex σφραγίζοντας τις μουσικές αναμνήσεις όλων μας, με ένα φεστιβάλ σταθμό στην ιστορία της πόλης.

To φετινό καλοκαίρι έχει υπογραφή AthensRocks!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω του www.ticketmaster.gr στον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/AR24QOTSA

Εκτός από τα εισιτήρια γενικής εισόδου, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με τις παρακάτω παροχές:

-Aποκλειστική πρόσβαση στον υπερυψωμένο χώρο VIP

-Open Bar καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας

-Εξειδικευμένο προσωπικό φιλοξενίας

-Κατοχυρωμένη θέση Parking

-WC αποκλειστικής χρήσης VIP

-ΑthensRocks 2024 αναμνηστικά

​* Η πώληση των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί αποκλειστικά από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (2111981535).

**Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την διάθεση hard copy εισιτηρίων από επιλεγμένα καταστήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.