Το πρώτο Vans Music Session της φετινής χρονιάς παρουσιάζει τους Wedding Singers στο Big Mouth!
Music

Το πρώτο Vans Music Session της φετινής χρονιάς παρουσιάζει τους Wedding Singers στο Big Mouth!

Ενισχύοντας τη δημιουργική έκφραση μέσω της μουσικής, η Vans διοργανώνει δυνατά live με διαφορετικά είδη μουσικής, στο αγαπημένο Big Mouth στο Χαλάνδρι.

Από το ξεκίνημα, στον πυρήνα της Vans, βρίσκονται οι δημιουργικοί άνθρωποι και η σημασία της έκφρασης τους. Το brand που έχει συνδέσει μεγάλο μέρος της κουλτούρας του με τη μουσική, υποστηρίζει σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και έχει κυκλοφορήσει special edition συλλογές αφιερωμένες στις μεγαλύτερες μπάντες και σε εμβληματικούς καλλιτέχνες, σας προσκαλεί σε ένα live gig στο Big Mouth για να ζήσετε μια δυνατή εμπειρία.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 21:00, οι Wedding Singers φέρνουν την νοσταλγία των 90s μέσα ασυνήθιστα covers σε κλασικά anthems της εποχής στη σκηνή του Big Mouth.

Η μπάντα έχει γίνει πλέον συνώνυμο του χορού μέχρι τελικής πτώσης καθώς έχουν αποδείξει πως με το non-stop-mix μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο που παίζουν στο μεγαλύτερο πάρτυ.

Η σκηνή του κλασικού αγαπημένου all day bar Big Mouth στο Χαλάνδρι, θα φιλοξενήσει επιλεγμένα και ιδιαίτερα live music sessions, εξερευνώντας μουσικούς και μπάντες της Αθήνας, σε διαφορετικά μουσικά είδη και σχήματα με στόχο την προώθηση της έκφρασης μέσω της μουσικής.

EΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: