Νέο τραγούδι μετά από 25 χρόνια από τους Crimson Glory
Music

Νέο τραγούδι μετά από 25 χρόνια από τους Crimson Glory

H αρχή της νέας χρονιάς μας έφερε νέα μουσική από τους Crimson Glory, με το single Triskaideka. To θρυλικό Power Metal συγκρότημα ενεργοποιήθηκε πάλι με τα ιδρυτικά μέλη Ben Jackson (κιθάρα), Jeff Lords (μπάσο) και Dana Burnell (ντραμς), να έχουν μαζί τους τον τραγουδιστή Travis Wills και τον κιθαρίστα Mark Borgmeyer.

Ο Jon Drenning δεν συμμετέχει για πρώτη φορά σε δραστηριότητες του συγκροτήματος λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Αυτό είναι το πρώτο νέο τραγούδι που κυκλοφορούν μετά από 25 χρόνια, αφού το τελευταίο τους άλμπουμ το Astronomica, με τον Wade Black τότε στα φωνητικά είχε κυκλοφορήσει το 1999.

Την διετία 2005-2007 είχαν περιοδεύσει με τον Midnight (τον τραγουδιστή των ιστορικών άλμπουμ τους), που έφυγε από τη ζωή το 2009. Ο Black επέστρεψε την τριετία 2007-2010, ενώ από το 2010 έως το 2013 στις συναυλίες τους τραγουδούσε ο Todd La Torre.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έρθει ακόμα ένα νέο single και λογικά θα ακολουθήσει κάποια στιγμή και ολοκληρωμένη δουλειά, αλλά με την περίπτωση τους ποτέ δεν ξέρεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και ο Wade Black με τη νέα του μπάντα που παίρνει το όνομα της από το Astronomica.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.