Η πρώτη σκηνή του Λίαμ Χεμσγουόρθ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Witcher
Music

Η πρώτη σκηνή του Λίαμ Χεμσγουόρθ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Witcher

Την πρώτη σκηνή με τον Λίαμ Χέμσγουόρθ, που αντικατέστησε τον Χένρι Κάβιλ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Witcher, έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης το Netflix.  Η παραγωγή της 4ης σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως ανακοινώθηκε τον Απρίλιο, η 4η σεζόν γυρίζεται μαζί με μια πέμπτη και τελευταία σεζόν, η οποία θα ολοκληρώσει τη διασκευή των βιβλίων του Andrzej Sapkowski.

«Με μεγάλη υπερηφάνεια ξεκινάμε τα γυρίσματα της προτελευταίας σεζόν του The Witcher με ένα υπέροχο καστ, συμπεριλαμβανομένων μερικών συναρπαστικών νέων προσθηκών, με επικεφαλής τον Liam Hemsworth ως Geralt of Rivia», είπε στο Netflix η δημιουργός και showrunner Lauren Schmidt Hissrich όταν άρχισαν όταν άρχισαν τα γυρίσματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε τα βιβλία του Andrzej Sapkowski σε ένα επικό και ικανοποιητικό τέλος. Δεν θα ήταν η παράστασή μας αν δεν ωθούσαμε την οικογένεια των χαρακτήρων μας στο απόλυτο όριο – μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πώς τελειώνει η ιστορία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: