Η πρώτη μεγάλη προσφορά για το Release Athens 2024
Music

Η πρώτη μεγάλη προσφορά για το Release Athens 2024

To Release Athens συνεχίζει τις ανακοινώσεις για το 2024 και την Τετάρτη μάθαμε για τη μεγάλη επιστροφή των Megadeth στη χώρα μας. Αυτή ή συναυλία έρχεται να «δέσει» με την εμφάνιση των Judas Priest και του Bruce Dickinson σε μία πολύ δελεαστική συνδυαστική προσφορά.

Έτσι αν θέλετε να δώστε το παρών και στις δύο ημέρες, μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια με κόστος 85 ευρώ, αντί για 100 που κοστίζουν συνολικά τα δύο διαφορετικά εισιτήρια. Λεπτομέρειες εδώ.

Η ανακοίνωση: 

Δύο ιστορικές metal βραδιές στο Release Athens 2024, σε μια μοναδική προσφορά διημέρου.

Megadeth & more tba (14/6/24, Πλατεία Νερού):
Η μπάντα του «αρχιτέκτονα» Dave Mustaine καθόρισε το heavy metal και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα, 40 χρόνια μετά το ξεκίνημά της. Μέλος των περίφημων Big Four της thrash-metal σκηνής και ένα από τα κορυφαία και πιο επιτυχημένα ονόματα του σκληρού ήχου, επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια για να παρουσιάσουν ένα show γεμάτο τραγούδια-ύμνους!

Judas Priest, Bruce Dickinson & more tba (21/7/24, Πλατεία Νερού):
Οι Metal Gods του Rob Halford και ο τραγουδιστής / frontman των Iron Maiden, δύο ονόματα που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις και χαρακτηρισμούς, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου στη χώρα μας.

Περισσότερα ονόματα & για τις δυο ημέρες θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προσφορά διημέρου δεν ισχύει για VIP εισιτήρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.