Power Trip: Νεκρός στα 35 του ο τραγουδιστής τους
Music

Power Trip: Νεκρός στα 35 του ο τραγουδιστής τους

Μία τρομερά δυσάρεστη είδηση ήρθε τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Power Trip, ο τραγουδιστής τους, Riley Gale, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 35 ετών ετών.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο τραγουδιστής και αδελφός μας, Riley Gale, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Ο Riley, ήταν φίλος, αδελφός και γιος. Ήταν ένας larger than life rock star και ένας ταπεινός και γενναιόδωρος φίλος.  Με τους στίχους και τη μεγάλη καρδιά του βοήθησε πολύ κόσμο. Τους αντιμετώπιζε όλους σαν φίλους και πάντα βοηθούσε τους γύρω του. 

Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Riley και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη σπουδαία δουλειά που έκανε στη μουσική, τη φιλανθρωπία και τη αγάπη που άφησε πίσω. Εσείς, οι οπαδοί σημαίνατε πολλά για αυτόν και να ξέρετε πόσο ξεχωριστοί είσαστε» αναφέρει στην ανακοίνωση του συγκρότημα.

Αν και η πορεία τους ως μπάντα μετρά πάνω από 12 χρόνια, οι Power Trip έβγαλαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2013 ενώ το δεύτερο που κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο Nightmare Logic βρέθηκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ εκείνης της χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ