Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τις πρώτες εμφανίσεις των Slaughter to Prevail στην Ελλάδα. Το συγκρότημα έρχεται και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη στις 24 και 25 Ιουλίου, κάτι που αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό νέο για τους φίλους του Deathcore στη χώρα μας.
Τα εισιτήρια για το Floyd κοστίζουν 50 ευρώ, ενώ για τη Μονή Λαζαριστών η τιμή είναι 40 ευρώ. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ.
H ανακοίνωση:
Οι Slaughter to Prevail φέρνουν το “GRIZZLY” στην Ελλάδα το 2026! Το απόλυτο φαινόμενο του deathcore επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ! Οι Slaughter to Prevail ξεκινούν καλοκαιρινή περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο & Ευρώπη το 2026, παρουσιάζοντας το νέο τους άλμπουμ GRIZZLY, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2025 μέσω της Sumerian Records.
Με εκατομμύρια streams και κομμάτια όπως Russian Grizzly in America, Viking, 1984 και Song 3 να σαρώνουν παγκοσμίως, το συγκρότημα συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις της σύγχρονης extreme metal σκηνής.
Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα κάνει παύση από τις περιοδείες το 2027 και 2028, οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σου να τους δεις live!
24.07.2026 – Fuzz Club – Αθήνα, Ελλάδα
25.07.2026 – Μονή Λαζαριστών – Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Η Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Μόνο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια για τους Iron Maiden
Οι Slaughter to Prevail για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!
«H CIA υποβάθμισε σκόπιμα τη rock μουσική στα τέλη της δεκαετίας του ’90»
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.









