Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη μεγάλη επιστρoφή των Oasis
Music

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη μεγάλη επιστρoφή των Oasis

Η επιστροφή των Oasis αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά γεγονότα των τελευταίων και είναι δεδομένο ότι τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο, θα κάνουν… φτερά μέσα σε λίγα λεπτά.

Το συγκρότημα, έχει ήδη προσθέσει τρεις ακόμα εμφανίσεις, πριν καν βγουν τα εισιτήρια σε κυκλοφορία και αναμένται να βάλει κι άλλες. Όλες τους είναι φυσικά μόνο σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, αφού έχει τονίστει ότι δεν θα παίξουν σε άλλη ευρωπαική χώρα το 2025.

Και πλέον έχουμε και μια εικόνα για το κόστος των εισιτηρίων μέσα από το site Gigs and Tours. Οι τιμές λοιπόν για Κάρντιφ, Λονδίνο και Εδιμβούργο, ξεκινούν από τα 77 ευρώ (πολύ ψηλά στην κερκίδα) ενώ φτάνουν μέχρι και τα 300 ευρώ.

Υπάροχυν και κάποια premium πακέτα που περιλαμβάνουν διάφορες εκδηλώσεις και merchandising και εκεί οι τιμές ξεφεύγουν αρκετά, αλλά εδώ έχουμε μόνο τα απλά εισιτήρια.

Pitch Standing – 160 ευρώ
Seats – 77 ευρώ
Seats – 107 ευρώ
Seats – 137 ευρώ
Seats – 178 ευρώ
Seats – 220 ευρώ
Premium Standing Package – 232 ευρώ
Premium Seat Package – 297 ευρώ

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι πριν τις χρεώσεις της κάθε υπηρεσίας. Στο Μάντσεστερ η τιμή είναι μία, στα 160 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: