Πολύ heavy teaser νέου τραγουδιού από τους Architects
Music

Πολύ heavy teaser νέου τραγουδιού από τους Architects

Οι Architects είναι ένα συγκρότημα με πολύ μικρά κενά ανάμεσα στα άλμπουμ τους, έτσι δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση που το απόγευμα του Σαββάτου έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser από νέο τραγούδι.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 και η αλήθεια είναι ότι δεν μας άφησε και την καλύτερη γεύση, με τις συνθέσεις να γέρνουν πολύ προς το πιο απλοϊκό και εμπορικό στυλ. Όχι ότι έχουμε θέμα με το πιο εμπορικό στυλ, αλλά τα τραγούδια εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Το μικρό κλιπ είναι πολύ heavy με βαριά φωνητικά από τον Sam Carter και θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει το επόμενο δεκαήμερο, ενόψει και της headline ευρωπαϊκής τους περιοδείας στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Και με βάση τον τρόπο που κινούνται όλα αυτά τα χρόνια θα ποντάραμε τα λεφτά μας σε νέο άλμπουμ μέχρι τον Μάιο αφού έχουν και πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.