Ποιο είναι το καλύτερο τραγούδι που έχει γράψει ο Bruce Dickinson;
Music

Ποιο είναι το καλύτερο τραγούδι που έχει γράψει ο Bruce Dickinson;

Για το τραγούδι που πιστεύει ότι είναι το καλύτερο που έχει γράψει στη μεγάλη καριέρα του, ρωτήθηκε ο Bruce Dickinson, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Revolver, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του σόλο άλμπουμ πριν από λίγες ημέρες.

Και όχι δεν επέλεξε τραγούδι των Iron Maiden, το Revelations ας πούμε.

«Θα έλεγα το Tears Of The Dragon, γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι σημαίνει. Αλλά κάτι σημαίνει. Αυτό το τραγούδι επηρεάζει πραγματικά τους ανθρώπους. Επηρεάζει και μένα. Ξέρω περί τίνος πρόκειται όμως. Πρόκειται για την εγκατάλειψη, όχι να σε εγκαταλείπουν, αλλά για την εγκατάλειψη του εαυτού σου στο σύμπαν και σε ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αλλά ακόμα δεν ξέρω γιατί είναι «τα δάκρυα του δράκου». Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Λειτουργεί και σημαίνει κάτι, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Και γι’ αυτό είναι υπέροχο».

Το Tears of the Dragon λογικά θα ήταν η επιλογή και μεγάλου μέρους  του κοινού, αν τους γινόταν αυτή η ερώτηση. Κυκλοφόρησε το 1994 και ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή του Balls to Picasso που δεν το λες και από τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του.

O Bruce Dickinson, κυκλοφόρησε πρόσφατα το The Mandrake Project που τον βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα και τον Ιούλιο θα έρθει στην Ελλάδα για μία εμφάνιση στο Release Athens μαζί με τους Judas Priest και τους Accept. Και φυσικά εκεί θα ακούσουμε το Tears of the Dragon, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Λεπτομέρειες και εισιτήρια εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.