Πλακώθηκαν στην σκηνή οι Jane's Addiction και σταμάτησε η συναυλία τους!
Music

Πλακώθηκαν στην σκηνή οι Jane’s Addiction και σταμάτησε η συναυλία τους!

Απότομα σταμάτησε η συναυλία των Jane’s Addiction στη Βοστώνη, το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο Perry Farrell επιτέθηκε στον Dave Navarro πάνω στη σκηνή ρίχνοντας του και μία γροθιά. Το πλακώθηκαν είναι λίγο «βαρύ» αφού ο Navarro ήταν έκπληκτος και δεν απάντησε προσπαθώντας να συγκρατήσει τον τραγουδιστή.

Ο Perry Farrell όμως ήταν έξαλλος και χρειάστηκε να επέμβουν πολλά μέλη του crew για να τον συγκρατήσουν και να τον μεταφέρουν στη παρασκήνια. Το συγκρότημα που κανονικά είχε άλλα ένα με δύο τραγούδια στο setlist του, δεν επέστρεψε ποτέ για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Τα υπόλοιπα μέλη, εκτός από τον Farrell, γύρισαν για να ευχαριστήσουν το κοινό για την παρουσία του. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και μένει να δούμε αν θα ανέβουν ξανά στη σκηνή την Κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο.

Οι Jane’s Addiction περιοδεύουν με την original σύνθεση τους μετά από πολύ καιρό και πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα νέο single.

Update: Το συγκρότημα με ανακοίνωση του στα social media, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό από το κοινό και παράλληλα ακύρωσε την εμφάνιση της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.