Το πιο δύσκολο τραγούδι των Iron Maiden για τον Bruce Dickinson
Music

Το πιο δύσκολο τραγούδι των Iron Maiden για τον Bruce Dickinson

O Bruce Dickinson κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες το νέο του σόλο άλμπουμ και με αυτή την αφορμή μίλησε στο SongFactsγια την καριέρα του γενικότερα, αλλά μπήκε και σε πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι των Iron Maiden που τον δυσκολεύει περισσότερο στις συναυλίες, δεν το σκέφτηκε πολύ και επέλεξε το Aces High.

«Το τραγούδι των Iron Maiden που θεωρώ ότι είναι πιο απαιτητικό για εμένα είναι το Aces High. Και όχι λόγω της ηλικίας μας. Ακόμα και όταν ήμουν 26 ήταν το ίδιο δύσκολο. Πάντα τους έλεγα ότι αν το βάλουμε στο setlist θα πρέπει να είναι στις αρχές κάθε συναυλίας».

Για τα τραγούδια από τη σόλο καριέρα του, ο Bruce Dickinson είχε να πει τα εξής: «Τα σόλο τραγούδια μου είναι διαφορετική υπόθεση, γιατί έχω γράψει εγώ τα φωνητικά μέρη, έτσι νιώθω πιο άνετα με αυτά. Αν έχω αξιοπρεπή ήχο και μόνιτορ, τότε μπορώ να τραγουδήσω καλά, όλα αυτά τα τραγούδια. Αν ο ήχος δεν είναι καλός, τότε πρέπει να προσέξω με τραγούδια όπως το Dark Side of Aquarius και το Book of Thel για να μην κάνω ζημιά στη φωνή μου».

O Bruce Dickinson επιστρέφει στην Ελλάδα το καλοκαίρι για μία εμφάνιση στο Release Athens στις 21 Ιουλίου, μαζί με τους Judas Priest και τους Accept. Αναλυτικά εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.