Πέθανε στα 95 του ο πατέρας του Lars Ulrich
Music

Πέθανε στα 95 του ο πατέρας του Lars Ulrich

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών άφησε ο πατέρας του Lars Ulrich, Torben, μία πολύ αγαπητή μορφή στους φανατικούς της μπάντας και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς της.

«Torben Ulrich: 1928-2023. 95 χρόνια περιπέτειες, μοναδικές εμπειρίες, περιέργεια, υπέρβαση των ορίων, αμφισβήτηση του status quo, τένις, μουσική, τέχνη, γραφή… και αρκετό αντισυμβατικό δανέζικο attitude. Σε ευχαριστώ ατελείωτα! Σε λατρεύω μπαμπά» έγραψε ο Lars Ulrich στα Social Media

O Torben που ήταν στα νιάτα του αναγνωρισμένος και με πολλές επιτυχίες τενίστας, έγινε ευρύτερα γνωστός στους φίλους των Metallica, με τη συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ Some Kind of Monster και ειδικά με τη σκηνή που ακούει ένα απόσπασμα από demo τους και λέει στον γιο του ότι θα αυτός θα το διέγραφε εντελώς.

«Νομίζω ότι εκτιμά τους Metallica» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Lars για τον πατέρα του. «Ιδιαίτερα όταν είμαστε τολμηροί και όταν είμαστε λίγο ανορθόδοξοι, όταν παίζουμε περίεργους, λοξούς ρυθμούς που δεν ξέρω καν τι είναι. Εκτιμά αυτή την πλευρά μας. Όταν παίζουμε σε πιο ασφαλή μονοπάτια με κοιτάει παράξενα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.