Οι Pearl Jam το ρίχνουν στο... τρέξιμο στο νέο τους single
Music

Οι Pearl Jam το ρίχνουν στο… τρέξιμο στο νέο τους single

Τέσσερα χρόνια μετά το Giganton που κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας, οι Pearl Jam επιστρέφουν με νέο άλμπουμ! Το Dark Matter θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου και μετά το ομώνυμο single που ακούσαμε πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε η ώρα για ένα ακόμα τραγούδι που έχει τίτλο Running.

Και δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του, αφού τους βρίσκει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς στη μικρή διάρκεια του, που για λίγο ξεπερνάει τα δύο λεπτά.

Όπως λέει η μπάντα, το 2023, αποσύρθηκαν στα Shangri-La Studios στο Μαλιμπού, όπου απλά έπαιξαν υπό την επίβλεψη του παραγωγού Andrew Watt. Γράφοντας και ηχογραφώντας μέσα σε μια έκρηξη έμπνευσης, το Dark Matter γεννήθηκε σε μόλις τρεις εβδομάδες. Ως αποτέλεσμα, το άλμπουμ διοχετεύει το κοινό πνεύμα μιας ομάδας, που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον εδώ και δεκαετίες και παίζουν σαν να εξαρτάται η ίδια η ζωή τους από αυτό.

Αυτό είναι το tracklisting που περιλαμβάνει 11 τραγούδια:

  1. Sacred Of Fear
  2. React, Respond
  3. Wreckage
  4. Dark Matter
  5. Won’t Tell
  6. Upper Hand
  7. Waiting For Stevie
  8. Running
  9. Something Special
  10. Got To Give
  11. Setting Sun

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: