Πάρτι με 17.000 καλεσμένους έστησαν οι Offspring στο Release Athens
Music

Πάρτι με 17.000 καλεσμένους έστησαν οι Offspring στο Release Athens

To Release Athens άνοιξε την αυλαία του το βράδυ της Κυριακής με ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι που έχουν γίνει στην Πλατεία Νερού τα τελευταία χρόνια. Οι Offspring επέστρεψαν επιτέλους στη χώρα μας μετά από 16 χρόνια και μέσα από ένα setlist γεμάτο greatest hits μας παρέσυραν στους ρυθμούς τους.

Με Come Out and Play για έναρξη δύσκολα μπορεί να πάει κάτι λάθος και με All I Want να ακολουθεί όλα μπήκαν στο δρόμο τους. Ένας δρόμος που ήταν για το σύνολο του κοινού γεμάτο εκπλήξεις, αφού η συναυλία ήταν η πρώτη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας έτσι δεν είχαμε καμία εικόνα για το setlist.

Και ναι προφανώς και υπάρχουν τα πολλά στανταράκια αλλά ο ενθουσιασμός στο κοινό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής όταν μας παρουσίασαν τα Million Miles Away και It’ll be a long time που παίζουν πολύ σπάνια.

Αυτό που θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε είναι η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου στην Πλατεία Νερού, που έδειξε πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα πλέον. 17.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών και δεν σταμάτησαν να πηγαίνουν πάνω κάτω από την αρχή μέχρι το τέλος.  Αριθμός σχεδόν διπλάσιος από τότε που τους είχαμε δει το 2008 και μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κάνουμε προβλέψεις με βάση την παρουσία συγκροτημάτων στη χώρα μας πριν από 15 και 20 χρόνια.

Το μόνο που ελπίζουμε πλέον είναι ότι στα ενεργά χρόνια που τους μένουν, θα βάλουν την Ελλάδα ως σταθερό προορισμό τους για να τους απολαύσουμε ξανά.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά χαρακτηριστικά βίντεο αλλά και επίσημες φωτογραφίες από το βράδυ της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.