Παρελθόν από τους Bring me the Horizon ο άνθρωπος που τους βοήθησε να αλλάξουν επίπεδο
Music

Παρελθόν από τους Bring me the Horizon ο άνθρωπος που τους βοήθησε να αλλάξουν επίπεδο

Η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώθηκε με επίσημο τρόπο το πρωί της Παρασκευής, έτσι μάθαμε ότι ο Jordan Fish αποτελεί παρελθόν για τους Bring me the Horizon.  O Fish έγινε μέλος της μπάντας κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του Semptiternal και συνέβαλλε τα μέγιστα στην αλλαγή του ήχου τους.

Στα χρόνια που ακολούθησαν στην ουσία πλαισίωνε τον Oli Sykes στα πάντα, από τα φωνητικά στη σκηνή, τη σύνθεση των τραγουδιών και φυσικά την παραγωγή των άλμπουμ.

Η πρώτη ένδειξη ότι ίσως κάτι να συμβαίνει, ήρθε όταν ο Jordan Fish απουσίασε από την περιοδεία της μπάντας στην Ασία τον Οκτώβριο, χωρίς το συγκρότημα να αναφέρει το παραμικρό, ενώ και στις πρόσφατες δημοσιεύσεις τους στα social media δεν τον βλέπαμε στις φωτογραφίες αλλά ούτε και στα ταγκαρίσματα.

Αυτή η εξέλιξη, μάλλον μας δείχνει και τον λόγο της μεγάλης καθυστέρησης στη νέα δουλειά τους, αφού είχαμε αναβολή στην κυκλοφορία του Σεπτεμβρίου, χωρίς να υπάρχει νέα ημερομηνία.

«Οι Bring Me The Horizon αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Jordan Fish», αναφέρει η ανακοίνωση. «Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το μουσικό ταξίδι που έκανε μαζί μας και να του ευχηθούμε καλή τύχη σε όλα στο μέλλον. Εν τω μεταξύ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στο Nex Gen, με ολοκαίνουργια μουσική να έρχεται πολύ σύντομα»

Από την πλευρά του ο Fish έγραψε στα social media: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τα 11 χρόνια μου με το συγκρότημα και πολύ περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί. Ανυπομονώ να ακούσω τι θα κάνουν στη συνέχεια και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω αυτό το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.